Írjuk együtt!

Készül a valaha íródott legegyszerűbb, legérthetőbb KRESZ-könyv.

Nem lesz annyira részletes, mint amit az elméleti tanfolyamokhoz szoktak adni, de minden benne lesz, ami ahhoz kell, hogy ne büntessen meg a rendőr, hogy megúszd a legkisebb koccanásokat is, és hogy végre választ kaphass azokra a kérdéseidre, amellyel sosem voltál igazán tisztában a KRESZ-ből.

Ahhoz, hogy a könyv a leghatékonyabb lehessen egyetlen egy kérésem lenne:

Írjuk együtt ezt a könyvet. Te, meg én!

Te, aki nap mint nap autózol és olyan helyzetekbe kerülsz az utakon, amik nem egyértelműek, amikből baleseted lehetett volna, vagy csak egyszerűen felkeltette az érdeklődésedet.

Én, aki nap mint nap foglalkozom a KRESZ-rejtelmeivel, tanítom a szabályokat, értelmezem azokat és így amit tapasztalsz, azokra válaszokat tudok adni.

Így amikor majd pár hónap múlva meglátod az ismerőseid kezében ezt a könyvet, téged is jóleső érzés fog eltölteni, hogy mindezt együtt írtuk és együtt segítünk közlekedő társainknak.

Kezdjünk bele!

Kérlek, hogy, ha bármilyen kérdésed van a KRESZ-ről, a közlekedésről, akkor küld el nekem. Mindegy, hogy megtörtént esetet írsz, vagy csak olyan példát amit nem tudsz, nem értesz pontosan. A lényeg, hogy juttasd el hozzám, és vitassuk meg közösen!
Köszönöm!