Megbuktam a kresz vizsgán

A kérdést feltette: janika

Ma megbuktam kreszből. 1pont kellett volna, hogy átmenjek. Kaptam új időpontot ilyenkor újra felteszik az 55 kérdést? Köszönöm a segítséget.
Pető Attila, a Mosolyzóna oktatója
Nincs jó hírem! sajnos újra neki kell állnod mind az 55 kérdésnek. Sőt lehet, hogy teljesen más 55 kérdést fogsz kapni.
(De ötletnek nem is olyan rossz, hogy csak azt kéne újra megoldani, amit elhibáztál.)

Hozzászólások

 1. szia!! most fogok menni kresz vizsgára 3 szor hiszen elöször64 pontot értem l aztán másodjára pedig56 rengeeeeeeeeeeeeeged tanultam a gépen és számtalan tesztet töltöttem és mégis meg buktam!! ithol pegig 70pontokat is elérek és nem bukom meg!4 mi az oka átfogok menni valaha??

  • Szabó Krisztina írta:

   Szia!! Én ma voltam 3x-rra de megbuktam most is 64 pontot értem el 1 pont hiányzott,hogy mehessek vezetni 🙁 Nem tudom,hogy valaha át fogok menni! Szerintetek? Itthon megy nekem is úgy hogy van olyan is,hogy hibátlan és mégsem a vizsgán valahogy nem megy!

   • Cseh Zsolt írta:

    Hello! Ne add fel! Én 10x voltam és megyek továbbra is. A jelenség ugyanaz, otthon sikeres a gépi vizsga. Vizsgán viszont befagyok és rendszerint megbukok. 8x úgy buktam meg, hogy csak 1 pont kell. Kicsit se idegörlő, de tovább kell lépni , ez van.

 2. angi írta:

  Helo!A párom 6éve kezdte el a jogsit egyszer megbukott azóta se ment most mégegyszer neki futna!De újra be kell fizetnünk a kresz tanfolyam árat?ugyan ahhoz az autós sulihoz megy!